[full_width][/full_width]

 


 

VPN Software

Buropony.nl heeft alle voor- en nadelen van de VPN software op een rijtje gezet. Hoeveel kosten ze, welke werken het beste, wat vinden de gebruikers zelf? Welke VPN software neemt jouw privacy het meest serieus? Kortom, met welke software kan jij gegarandeerd veilig en anoniem internetten? Wij zochten het voor jou uit.

[full_width]de beste vpn software[/full_width]

 

[full_width]

[/full_width]

 

 


 

 

 

Wat is een VPN?

VPN staat voor “Virtual Private Network” (virtueel particulier netwerk of virtueel privénetwerk) en is de veiligste manier om met het internet op te gaan zonder dat je bang hoeft te zijn dat je online identiteit, je privacy en je financiën in gevaar te brengen.

Lees verder…

 

Wat is een Proxyserver?

Een proxyserver is een gespecialiseerde computer of een softwaresysteem, draaiend op een computer, dat bemiddelt tussen een eindpunt apparaat, zoals een computer, en een server waarvan een klant of gebruiker een dienst verwacht.

Lees verder…

 

Wat zijn IP-adressen?

Alle apparaten op Internet krijgen een uniek nummer toegewezen, het zogenaamde IP-adres. Communiceren met andere apparaten, gebruikers, en computers op het internet lukt niet zonder een uniek IP-adres. Je IP-adres moet je als een telefoonnummer zien.

Lees verder…

 

Hoe anoniem surfen?

VPN services zijn een belangrijk instrument geworden om de groeiende Internettoezichtdreiging tegen te gaan, maar helaas ga je niet met alle VPNs zo anoniem surfen als je zou hopen. Sommige VPN services slaan gegevens maandenlang op.

Lees verder…

 


 

Top 4 VPN Software

NordVPN

logo van nord vpn service

Lees review »

ExpressVPN

Logo van express vpn

Lees review »

Proxy.sh

Lees review »