Perfect Privacy
 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 5 sterren
 • De beste!
€ 149,95 / jaar

 • Perfect Privacy
 • Getest door:
 • Gepost op: :
 • Laatst aangepast: 11/22/2023

Conclusie:

De toepasselijke naam Perfect Privacy is een VPN-dienst die privacy hoog in het vaandel heeft staan. Zij hebben een sterke mogelijkheden en een hoge snelheid die de bovengemiddelde prijs rechtvaardigt.

Perfect Privacy
 • Perfect Privacy
 • Beoordeling: 5
 • Prijs: € 149,95 / jaar
 • Getest door: :
 • Gepost op: : 11/22/2023
 • Laatst gewijzigd: 11/22/2023

 Geen Datalimiet
Kill Switch
Geen Logs
 Torrents

 

 • Aantal landen: 23
 • Aantal servers: 41
 • Gelijktijdige verbindingen: 4
 • Gebruikte encryptie: AES 256 bit, 4.096 bit public key,128 bit
 • Protocols: OpenVPN, PPTP
 • Compatibel met: Windows, Android,IOS en Mac

Het bedrijf Perfect Privacy is een belangengemeenschap met een postadres in Switzerland. Dit betekent niet dat zij onder de jurisdictie van dit land vallen. Dit is voor iedere server afzonderlijk de jurisdictie van het land waarin deze zijn geplaatst. Daarnaast is filesharing traffic, door middel van bijvoorbeeld BitTorrent, toegestaan. Echter is hierbij wel de wetgeving van toepassingen van het land waarin de server staat.

Het opslaan van logs

Perfect Privacy staat geen traffic, IP-adressen of andere gegevens op waardoor gebruikers kunnen worden geïdentificeerd. Het garanderen van de anonimiteit en privacy van de gebruikers heeft het bedrijf dan ook de hoogste prioriteit gegeven. De infrastructuur van het bedrijf is hier dan ook op ingesteld.

Tools om misbruik te voorkomen

Het is voor Perfect Privacy onmogelijk om vast te stellen welke gebruiker welke traffic veroorzaakt. Hierdoor kunnen zij individuele klanten die verantwoordelijk zijn voor het misbruiken van hun servers ook niet identificeren. Op het moment dat het bedrijf klachten over misbruik ontvangen bieden zij in de meeste gevallen aan om de bestemming IP’s te blokkeren. Hierdoor kan er geen verdere schade worden veroorzaakt. De enige gegevens die het bedrijf wel opslaat is de totale hoeveelheid traffic per server, zodat zij in staat zijn om de capaciteiten te kunnen controleren.

Het bedrijf maakt dan ook geen gebruik van externe tools, waaronder Google Mail of ZenDesk. Gebruikers kunnen direct contact opnemen met Perfect Privacy door middel van e-mail of het invullen van een https contact formulier. Daarnaast moedigt het bedrijf de gebruiker ook aan om PGP te gebruiken wanneer zij willen communiceren. Ook biedt het bedrijf ondersteuning aan via het programma TeamViewer, echter is dit volledig optioneel.

DMCA takedown notice en gerechtelijke bevelen

De DMCA notices die het bedrijf ontvangt hebben geen directe invloed. Dit omdat Perfect Privacy geen enkele gegevens van de gebruikers beheert. Wel ontvangt het bedrijf enkele copyright overtreding notices, meestal voor filesharing, in dat geval antwoordt Perfect Privacy dat zij geen gegevens hebben waarmee gebruikers kunnen worden geïdentificeerd.

Bij een gerechtelijk bevel is de enige stap die Perfect Privacy onderneemt het informeren van de andere partij dat zij geen gegevens in bezit hebben waardoor gebruikers aan personen kunnen worden gekoppeld. In het verleden zijn er enkele servers van het bedrijf geconfisqueerd. Deze incidenten hebben er echter nooit toe geleid dat er gebruikersgegevens zijn vrijgekomen. Een serverconfiscatie zal de klanten dan ook nooit beïnvloeden, omdat er geen logs zijn opgeslagen.

Perfect Privacy maakt dan ook geen gebruik van warrant canary. Dit omdat het bedrijf niet gebonden is aan de wetgeving van de Verenigde Staten. Ook de geheimhoudingsbevelen als National Security brieven zijn niet op het bedrijf van toepassing. Het laatste redmiddel van het bedrijf zou zijn om de service af te sluiten, om zo te voorkomen dat gebruikers geaffecteerd worden.

Betaalmogelijkheden

Als gebruiker heb je verschillende mogelijkheden om te betalen voor de diensten van het bedrijf. Zo beschikt Perfect Privacy over enkele anonieme methoden, waaronder Bitcoin en PaySafeCard, ook het opsturen van contant geld is een mogelijkheid. Ook biedt het bedrijf betalingen via PayPal aan. Er worden geen gegevens bijhouden van de betaling. Alleen wanneer een betaling is ontvangen, dit wordt gelinkt aan een anoniem accountnummer. Een bedrijf al Torguard biedt maar liefst 200 verschillende manieren aan om te betalen.

Veilige VPN verbinding

Perfect Privacy biedt veel verschillende verbindingsmogelijkheden aan, maar raadt aan om OpenVPN te gebruiken in combinatie met de 256 bit AES versleuteling. Daarnaast kun je als gebruiker extra beveiliging creëren door gebruik te maken van een trapsgewijze verbinding. Door middel van de Perfect Privacy VPN Manager kun je de OpenVPN verbinding trapsgewijs maken tot vier verkiesbare servers.

De cliënt software bevat ook een geïntegreerde firewall en DNS leak protection. Deze zijn standaard ingeschakeld. Deze opties voorkomen onder andere dat traffic de VPN verbinding omzeilt en dat het IP-adres van de gebruiker zichtbaar wordt. Hierdoor ben je als gebruiker beschermd tegen aanvallen zoals het WebRTC IP leak vulnerability.

De servers

Perfect Privacy maakt gebruik van haar eigen DNS servers. Alle servers hebben dan ook een Domeinnaam Server voor het exclusieve gebruik van de klanten van Perfect Privacy. Daarnaast kunnen gebruikers kiezen om een willekeurig geselecteerde DNS te gebruiken of zelf een specifieke server te kiezen.

Alle management tools en interne systemen worden binnen het bedrijf bestuurd en staan compleet onder het beheer van Perfect Privacy. De VPN servers draaien op servers die beheerd worden in verschillende datacentra van over de hele wereld. Op dit moment beschikt het bedrijf over centra in 23 landen. Deze servers houden geen enkele gegevens bij van de gebruikers en draaien allemaal binnen ramdisks op toegewijde servers.

Goed

De toepasselijke naam Perfect Privacy is een VPN-dienst die privacy hoog in het vaandel heeft staan. Zij hebben een sterke mogelijkheden en een hoge snelheid die de bovengemiddelde prijs rechtvaardigt.