PROXY.SH
 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 5 sterren
 • De beste!
€ 75,- / jaar

 • PROXY.SH
 • Getest door:
 • Gepost op: :
 • Laatst aangepast: 03/01/2024

Conclusie:

Proxy.sh behoord tot de beste anonieme VPN diensten. Proxy.sh heeft een grote stap gemaakt in de VPN wereld door de beste privacy te garanderen tegen scherpe prijzen. Met servers is meer dan 50 landen wereldwijd en een geen log garantie is Proxy.sh een uitstekende keuze.

PROXY.SH
 • PROXY.SH
 • Beoordeling: 5
 • Prijs: € 75,- / jaar
 • Getest door: :
 • Gepost op: : 03/01/2024
 • Laatst gewijzigd: 03/01/2024

 Geen Datalimiet
Kill Switch
Geen Logs
 Torrents

 

 • Aantal landen: 52+
 • Aantal servers: 300+
 • Gelijktijdige verbindingen: 3
 • Gebruikte encryptie: OpenVPN 256bit, PPTP 128bit, l2tp 256 bit
 • Protocols: PPTP, L2TP, OpenVPN en CGIProxy
 • Compatibel met: Windows, Android, Mac, Linux en meer

De main server van Proxy.sh die goed uit de vergelijking komt, staat in de Seychellen. Het bedrijf valt dan ook onder de jurisdictie van de lokale wetgeving daar. Verder wordt ook gekeken naar de jurisdictie van het land waarin de server staat. Daarnaast houdt het bedrijf totaal geen logs bij, zodat de privacy van de gebruikers gegarandeerd kan worden.

Tools om misbruik tegen te gaan

Het bedrijf doet zelf alle e-mails, panels en ondersteuning. Daarnaast beheert het bedrijf de eigen WHMCS instantie voor facturering en ondersteuning. De server details, project management en financieel management wordt beheerd op Redmine. Google is de enige derde partij waar Proxy.sh mee in verbinding staat, namelijk via Google Analytics en Google Translate. De data die deze diensten oppikken kan verborgen of nagemaakt worden. Soms leidt het bedrijf e-mail ook door Mandrill, echter doen zij dit nooit met gebruikersinformatie.

DMCA notice en gerechtelijk bevel

Wanneer Proxy.sh een notice ontvangt wordt allereerst de getroffen poort geblokkeerd. Daarna wordt aan de upstream provider en/of aanklager uitgelegd dat de gebruiker die de overtreding heeft begaan niet kan worden geïdentificeerd. De notice kan het bedrijf dan ook niet doorgeven. Proxy.sh publiceert een transparantie rapport en stuurt ook een kopie naar de Chilling Effects Clearinghouse. Wanneer er te veel overtredingen begaan zijn, kan het bedrijf er voor kiezen om alle poorten te blokkeren en de firewall regels te versterken. De upstream provider wordt zo tevreden gesteld, echter zal de server hier een korte tijd door stilliggen, omdat deze onbruikbaar is geworden.

Bij een gerechtelijk bevel kiest het bedrijf er voor om dit eerst publiekelijk te maken. Ook worden de gebruikers geïnformeerd, door middel van de eigen blog, het Twitter account en het transparantie rapport. Ook kan Proxy.sh er voor kiezen om een netwerk alert in te schakelen. Wanneer voorgaande opties niet kunnen worden toegepast kan het bedrijf kiezen voor een warrant canary. Het bedrijf legt hierbij aan de rechter uit dat het zij niet de technische capaciteit heeft om de gebruiker te identificeren en dat het bedrijf er voor open staat om competente, wettelijke forensische deskundigen toegang te verschaffen. Tot op heden heeft het bedrijf nog geen geldig gerechtelijk bevel ontvangen en erkend.

Filesharing traffic

Proxy.sh brengt geen onderscheid aan in activiteit met betrekking tot het netwerk. Het bedrijf kan traffic dan ook niet decoderen om filesharing traffic te onderscheiden van andere activiteiten. Dit gaat ook tegen de ethiek binnen het bedrijf in. Het gebruik van BitTorrent en gelijksoortige systemen is alleen gelimiteerd tot het feit dat je de gewenste poorten kunt openen/gebruiken op een geselecteerde server.

Betalingen

Het bedrijf accepteert een groot aantal verschillende betaalmethodes, waaronder Paypal, Bitcoin en sms. Het bedrijf gebruikt derden als betaalproviders die de betalingen en de vereiste gebruikersinformatie zelf behandelen. Proxy.sh heeft hier nooit toegang tot. Wanneer Proxy.sh een betaling voor een gebruiker moet identificeren, wordt de gebruiker altijd gevraagd naar referenties, omdat het bedrijf deze zelf niet in bezit heeft. Ook heeft Proxy.sh een optie om accounts te verwijderen en ze om te zitten in volledig anonieme tokens met geen enkele link naar een panel of lidmaatschap.

Veilige VPN verbinding

Proxy.sh biedt momenteel Serpent in een niet-stabiele en gelimiteerde bèta aan. Dit is het sterkste versleutelingsalgoritme dat het bedrijf momenteel heeft. De ervaren gebruikers wordt dan ook aangeboden om gebruik te maken van de ECDH curve secp384r1 en curve22519 door middel van een 4096-but hellman sleutel. Deze opzet wordt aanbevolen, maar vereist wel software opstelvaardigheden. Met deze opzet kun je ook OpenVPN’s XOR capaciteit gebruiken voor het vergaren van traffic. Proxy.sh biedt ook integratie van de obfsproxy van TOR aan voor vergelijkbare doeleinden. Uiteindelijk worden beginnende gebruikers de 4096-bit RSA als standaardoptie aangeraden. Dit is de sterkste versleuteling welke de nieuwste stabiele OpenVPN biedt. Cipher en hash zijn de sterksten die beschikbaar zijn en zijn respectievelijk 256-bit CBC/ARS en SHA512. De aangepaste OpenVPN cliënt van Proxy.sh biedt een killswitch en DNS leak protection aan.

De servers

Proxy.sh beidt de eigen OpenNIC DNS servers aan, evenals DNSCrypt capaciteit.

Het bedrijf gebruikt een combinatie van collocatie (fysiek bezit), toegewijde en virtuele privé servers, ook wel een privé/openbare cloud combinatie genoemd. Alle VPN servers draaien op RAM en vervallen bij afsluiten of opnieuw starten. Ongeveer twee derde hiervan bevinden zich in de openbare cloud. Het netwerk van Proxy.sh omvat meer dan 40 landen.

Goed

Proxy.sh behoord tot de beste anonieme VPN diensten. Proxy.sh heeft een grote stap gemaakt in de VPN wereld door de beste privacy te garanderen tegen scherpe prijzen. Met servers is meer dan 50 landen wereldwijd en een geen log garantie is Proxy.sh een uitstekende keuze.