SlickVPN
 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 4 sterren
 • Super!
€ 49,99 / jaar

 • SlickVPN
 • Getest door:
 • Gepost op: :
 • Laatst aangepast: 05/15/2024

Conclusie:

SlickVPN biedt een compleet pakket geschikt voor alle situaties met meer dan genoeg locaties

SlickVPN
 • SlickVPN
 • Beoordeling: 4
 • Prijs: € 49,99 / jaar
 • Getest door: :
 • Gepost op: : 05/15/2024
 • Laatst gewijzigd: 05/15/2024

 Geen Datalimiet
Kill Switch
Geen Logs
 Torrents

 

 • Aantal landen: 46
 • Aantal servers: 142+
 • Gelijktijdige verbindingen: 5
 • Gebruikte encryptie: AES256 met 2048bit
 • Protocols: PPTP, IPsec, OpenVPN
 • Compatibel met: Windows, Android, Mac, Linux en meer

Het bedrijf SlickVPN houdt geen enkele traffic of sessiegegevens bij, waardoor een IP-adres of timestamp aan een individuele gebruiker kan worden gekoppeld. Daarnaast is alle traffic toegestaan op de servers van SlickVPN, ook filesharing traffic zoals BitTorrent.

Jurisdictie

SlickVPN heeft een complexe bedrijfsstructuur met meerdere lagen van Offshore Holding Companies, Dochteronderneming Holding Companies en een aantal werkmaatschappijen waarmee SlickVPN de belangen veilig stelt. De precieze hiërarchie van de bedrijfsstructuur is dan ook niet openbaar. Echter kan het bedrijf wel zeggen dat de hoofdentiteit voor de marketing in de Verenigde Staten is gesitueerd. De operationele entiteit is buiten Nevis gevestigd.

Misbruik tegen gaan

SlickVPN houdt de activiteiten van de klant op geen enkele manier in de gaten. Wel is er voor gekozen om uitgaande SMTP niet toe te staan, wat helpt bij het ondervangen van spam problemen.

Tools van derden

SlickVPN maakt gebruik van e-mailsystemen van derden om contact op te kunnen nemen met clienten die zich in hebben geschreven voor de nieuwsbrieven van het bedrijf.

DMCA notice en gerechtelijk bevel

Wanneer SlickVPN een geldige DMCA notice ontvang terwijl de betreffende verbinding nog in stand is, stopt het bedrijf deze sessie en wordt de gebruiker van de sessie op de hoogte gebracht. Wanneer de sessie niet meer actief is kan SlickVPN niet handelen naar de klant, aangezien zij geen gebruikers kunnen achterhalen. Het bedrijf heeft bijna nooit een geldige DMCA notice ontvangen wanneer een gebruiker nog actief is.

De privacy van de klanten van SlickVPN is van groot belang voor het bedrijf. SlickVPN dient dan ook elk geldig gerechtelijk bevel op te volgen. Het bedrijf zal volledig transparant zijn, echter bezitten zij geen data om aan te leveren aan de rechter in welke jurisdictie dan ook. SlickVPN zou het bedrijf nooit verplaatsen naar een nieuwe jurisdictie wanneer dit van hen gevraagd zou worden.

Warrant canary

SlickVPN gebruikt een passieve warrant canary die wekelijks geüpdatet wordt. Daarnaast is het bedrijf op zoek naar een nieuwe manier om een warrant canary per gebruiker in te kunnen zetten, hiermee kan elke gebruiker zijn accountstatus individueel controleren. Het is belangrijk om te weten dat de persoon die verantwoordelijk is voor het updaten van de warrant canary buiten de landen waar de servers van SlickVPN liggen gelokaliseerd zijn.

Betalingsmogelijkheden

SlickVPN accepteert betalingen via Paypal, creditcards, Bitcoin en cash. SlickVPN houdt gebruikersauthenticatie en factuurinformatie bij op onafhankelijke platforms. Een platform wordt bestuurd buiten de Verenigde Staten en het andere platform wordt van buiten Nevis bestuurd. SlickVPN biedt de klant de mogelijkheid om zijn of haar betaalinformatie op elk gewenst moment permanent van alle servers te verwijderen. Alle klantgegevens worden automatisch verwijderd kort nadat de klant het lidmaatschap heeft opgezegd.

Veilige VPN

SlickVPN raadt OpenVPN aan te gebruiken indien dit mogelijk, dit maakt gebruik van AES-2560CBC algoritme voor versleuteling.

De Windows en Mac cliënt van SlickVPN verbindt IP en DNS leak protection wat DNS leaks voorkomt en een betere bescherming biedt dan gewone killswitches. De IP leak protection zorgt er op een actieve manier voor dat je IP niet bekend wordt op het internet. Dit is één van de eerste features die SlickVPN intern heeft besproken bij de ontwikkeling van het eigen netwerk.

De servers

SlickVPN is in het bezit van eigen DNS servers. Het bedrijf heeft dan ook fysieke controle over een aantal van de serverlocaties die zwaarder belast zijn. Andere locaties staan onder het beheer van derden totdat er genoeg traffic naar de server gaat om het naar de eigen server te brengen. Om overvloed te garanderen, beheren meerdere providers servers in elke locatie. SlickVPN heeft dan ook serverlocaties in meer dan 40 landen. In alle gevallen worden de eigen netwerkknooppunten over het SlickVPN gecodeerde netwerk stack geladen en opereren deze vanaf ramdisk. Iedereen die de server beheert heeft geen bruikbare gegevens op de schijf. SlickVPN gebruikt een algoritme om regelmatig elke server willekeurig opnieuw op te starten zodat de ramdisk weer leeg wordt gemaakt.

Goed

SlickVPN biedt een compleet pakket geschikt voor alle situaties met meer dan genoeg locaties