Torguard
 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 5 sterren
 • De beste!
€ 59,99 / jaar

 • Torguard
 • Getest door:
 • Gepost op: :
 • Laatst aangepast: 06/09/2024
 • 1
  Schrijver: 100%
 • 2
  Schrijver: 100%
 • 3
  Schrijver: 100%
 • 4
  Schrijver: 100%

Conclusie:

Met servers in meer dan 43 landen en alle denkbare functies inbegrepen is Torguard een top virtual private server!

Torguard
 • Torguard
 • Beoordeling: 5
 • Prijs: € 59,99 / jaar
 • Getest door: :
 • Gepost op: : 06/09/2024
 • Laatst gewijzigd: 06/09/2024

 Geen Datalimiet
Kill Switch
Geen Logs
 Torrents

 

 • Aantal landen: 44+
 • Aantal servers: 1250+
 • Gelijktijdige verbindingen: 5
 • Gebruikte encryptie: AES256 met 2048bit
 • Protocols:PPTP, OpenVPN, L2TP/IPSec
 • Compatibel met: Windows, Android, Mac, Linux en meer

Het bedrijf Torguard opereert vanuit de Verenigde Staten. Dit betekent ook dat het bedrijf onder de jurisdictie valt van dit land. Echter is het bedrijf van mening dat deze locatie dankzij het gebrek aan bewaarplichtwetgeving, de voordeligste locatie is wat privacy betreft. Het bedrijf is niet in het bezit van een warrant canary.

Bijhouden van logs

Torguard houdt geen enkele logs bij. Het bedrijf slaat geen enkele traffic logs of gebruiker sessiegegevens op in het netwerk. Dit omdat het bedrijf vanaf dag één elk aspect van de operatie vanaf de grond heeft opgebouwd. Daarnaast heeft het bedrijf er voor gezorgd dat zij de volledige controle over de kleinste details hebben. Naast het strikte beleid van Torguard met betrekking tot het niet bijhouden van gegevens, draait het bedrijf ook een gedeelde IP configuratie welke een extra laag van anonimiteit biedt aan de gebruikers. Doordat honderden actieve sessies hetzelfde IP-adres delen is het onmogelijk om gebruikers te traceren.

Misbruik tegen gaan

Het netwerkteam van Torguard gebruikt een combinatie van open source monitoring apps en speciaal ontwikkelde tools om enig misbruik van de diensten te ondervangen. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf de belasting van de server en de uptime goed in de gaten kunnen houden zodat potentiele problemen snel worden opgemerkt en opgelost. Wanneer misbruik gemeld wordt vanuit een upstream provider, blokkeert Torguard deze meteen door verschillende niveaus van firewall regels toe te passen op grote serverblokken. Als deze methodes falen, kan het team van Torguard snel hele IP blokken en nieuwe servers hergebruiken als laatste redmiddel.

Tools van derden

Voor algemene probleemoplossing en klantenservicedoeleinden gebruikt Torguard de chatondersteuning van Livechatinc. Het personeel van Torguard maakt geen gebruik van Google Apps voor bedrijfsemail, maar er zijn nooit identificeren cliëntengegevens, zoals wachtwoorden of factuurinformatie gedeeld op een van deze platforms. Alle cliënten hebben volledig beheer over veranderingen in hun account binnen het beveiligde lidmaatschapsdeel zonder dat er enige informatie door een onbeveiligd kanaal gaat.

DMCA notice en gerechtelijk bevel

Doordat Torguard geen content beheert op de servers kunnen zij ook niets verwijderen. Wanneer Torguard een DMCA notice ontvangt, wordt het onmiddellijk verwerkt door het misbruikteam. Dankzij het gedeelde netwerk kunnen er geen verzoeken doorgestuurd worden naar individuele gebruikers. Om tegemoet te komen aan alle wettelijke vereisten van bandbreedte aanbieders kan Torguard onjuiste protocollen, poorten of IP’s tijdelijks blokkeren.

Wanneer Torguard een gerechtelijk bevel ontvangt wordt het in eerst instantie door het juridisch team behandeld en onderzocht op geldigheid in de eigen jurisdictie. Wanneer het bevel geldig blijkt zal de juridische vertegenwoordiging gedwongen worden de oorsprong van een gedeelde IP configuratie nader toe te lichten, evenals het feit dat Torguard geen logs bijhouden die gebruikers kunnen identificeren.

Filesharing

Het is mogelijk om op de servers van Torguard filesharing services te draaien. Torguard is dan ook ontworpen met de BitTorrent enthousiasteling in het achterhoofd. P2P traffic is op alle servers toegestaan, maar voor de beste prestatie raadt Torguard aan om locaties te gebruiken die geoptimaliseerd zijn voor torrents. Gebruikers kunnen deze servers, die duidelijk staan aangegeven, vinden in de eigen Torguard VPN software.

Betalingen

Torguard accepteert naar eigen zeggen meer dan 200 verschillende betaalmogelijkheden, waaronder alle vormen van creditcards, Paypal, Bitcoin en cadeaubonnen. Geen enkel gebruik kan herleid worden naar een factuuraccount dankzij het feit dat Torguard geen logs bijhouden in het netwerk.

Veilige VPN verbinding

Voor de beste beveiliging adviseert Torguard om alleen OpenVPN verbindingen te gebruiken en voor versleuteling te kiezen voor AES256 met 2048bit RSA. Daarnaast biedt Torguard VPN Stealth beveiliging aan tegen Deep Packet Inspection. Deze mogelijkheden zijn beschikbaar op bepaalde locaties en bieden een zeer goede beveiliging dankzij de versleutelingstechnieken die gebruikt worden voor het verduisteren van traffic. De eigen VPN software gebruikt ingebouwde features als DNS leak protection, een App killswitch en een verbinding killswitch. Daarnaast heeft Torguard ook een ingebouwde WebRTC leak block feature gelanceerd voor gebruikers van Windows Vista, 7 en 8.

De servers

Torguard biedt privé DNS servers die zonder log verkregen kunnen worden via de helpdesk. Ook gebruikt het bedrijf standaard Google DNS en OpenDNS voor prestatieredenen op bepaalde servers.

Torguard heeft momenteel meer dan 1000 servers in meer dan 44 landen over de hele wereld. Het netwerk wordt nog steeds iedere maand uitgebreid. Het bedrijf heeft de volledige fysieke controle over alle hardware en gaat alleen samenwerkingen aan met datacentra die aan strenge beveiligingscriteria voldoen. Alle servers worden alleen door het eigen netwerk ingezet en geleid via een veilige code. Torguard bezit servers in landen als Canada, China, Costa Rice, Egypte, Finland en Luxemburg.

Goed

Met servers in meer dan 43 landen en alle denkbare functies inbegrepen is Torguard een top virtual private server!