Unspyable
 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 4 sterren
 • Super!
€ 80,- / jaar

 • Unspyable
 • Getest door:
 • Gepost op: :
 • Laatst aangepast: 11/09/2023

Conclusie:

Unspyable onderscheid zich door de onwijs veel kennis die zij hebben op het gebied van online privacy. Ze hebben dan ook kundig antwoord waarom zij geen killswitch hebben. Er is veel informatie op de basic website te vinden over online privacy, bezoek de website voor een overvloed aan nieuwe informatie!

Unspyable
 • Unspyable
 • Beoordeling: 4
 • Prijs: € 80,- / jaar
 • Getest door: :
 • Gepost op: : 11/09/2023
 • Laatst gewijzigd: 11/09/2023

 Geen Datalimiet
 Kill Switch
Geen Logs
 Torrents

 

 • Aantal landen: 23
 • Aantal servers: 41
 • Gelijktijdige verbindingen: 4
 • Gebruikte encryptie: 256 bit, 4096 bit RSA, TLS 256
 • Protocols: OpenVPN, PPTP, L2TP
 • Compatibel met: Windows, Android,IOS en Mac

Het bedrijf Unspyable houdt geen logs bij waardoor gegevens van een gebruiker gekoppeld kunnen worden aan een IP-adres. Daarnaast is ook de jurisdictie per service verschillend. Zo vallen de VPN services die in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk worden aangeboden onder de jurisdictie in die landen. Ook loopt het factuursysteem via de kantoren in die landen. De buitenlandse VPN netwerken zijn fysiek gescheiden van de operaties die in de Verenigde Staten gebeuren. Hierdoor staan beide netwerken niet met elkaar in verbinding en valt hebben de Verenigde Staten niets te zeggen over de netwerken in bijvoorbeeld Cyprus en Zweden.

Misbruik tegen gaan

Unspyable houdt niets in de gaten over wat er op de servers gebeurt. Wanneer het bedrijf een notice van criminele activiteiten ontvangt zullen zij dan ook bepaalde niet-agressieve technieken gebruiken. Hierbij wordt ook geen gebruik gemaakt van logging om te bepalen wie de gebruiker is.

Dit geldt echter niet voor peer-to-peer activiteiten die niet zijn toegestaan op servers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

DMCA notices en gerechtelijk bevel

De buitenlandse servers waar P2P is toegestaan, staan in landen waar datacentra dergelijke notices niet doorsturen. Wanneer het bedrijf wel een dergelijke notice ontvangt, zal het hier gepast op reageren. Echter houdt het bedrijf geen gegevens bij en kunnen zij dus ook geen informatie verschaffen.

Wanneer Unspyable een gerechtelijk bevel ontvangt van een autoriteit met jurisdictie werkt het bedrijf wel mee. Echter houden zij geen logs bij en kunnen zij dus niet veel informatie verlenen. Wat zij wel kunnen bieden, zoals namen van klanten, kunnen ook achterhaald worden via de creditcardmaatschappij of betaalverwerker.

Unspyable is dan ook niet in het bezit van een warrant canary. Het bedrijf is van mening dat de effectiviteit van een dergelijk plan drastisch daalt wanneer je zoiets van te voren aankondigt.

Betalingsmogelijkheden

Unspyable heeft verschillende mogelijkheden om voor de diensten te betalen, waaronder Bitcoin, Amazon Payments en PayPal. De online VPN authenticatie servers bevatten geen persoonlijke informatie over de klanten. Wel bewaren zij e-mailadressen van de klanten offline voor het geval er contact opgenomen dient te worden met de klant. Verder wordt er geen andere persoonlijke informatie bewaard met betrekking tot de transacties. Uiteraard hebben wel de betaalmaatschappijen een registratie van de transactie, echter valt dit buiten het beheer van Unspyable.

Veilige VPN verbinding

Unspyable maakt gebruik van OpenVPN met 256 AES versleuteling. Daarnaast bieden ook de SHA512, 4096 bit RSA en TLS256 AES een perfecte beveiliging. Wanneer je als gebruiker maximale privacy wenst raadt het bedrijf de eigen multi hop servers aan. Echter zijn dit geen snelle verbindingen voor bijvoorbeeld P2P of streaming applicaties.

Het bedrijf raadt ook het gebruik van software killswitches af, omdat deze software regelmatig faalt. Wel worden gebruikers erop gewezen om alle poorten op hun router te blokkeren, behalve de 1194 OpenVPN. Dit creëert de perfect killswitch. De ISP DNS leaks lijn eenvoudig te elimineren door alle DNS servers op de apparaten van de gebruikers te veranderen naar degenen die niet geassocieerd worden met hun ISP.

De servers

Unspyable leidt DNS traffic door tussenservers naar Google DNS. Het bedrijf denkt dat het gebruiken van eigen DNS servers minder privacy biedt dan de DNS verzoeken via tussenservers naar Google te laten lopen en ze zo te mengen met de miljarden andere DNS verzoeken die Google dagelijks behandelt. Alle verzoeken aan Google DNS lijken dan ook vanuit één van onze buitenlandse servers te komen en hebben geen relatie met de gebruiker.

Goed

Unspyable onderscheid zich door de onwijs veel kennis die zij hebben op het gebied van online privacy. Ze hebben dan ook kundig antwoord waarom zij geen killswitch hebben. Er is veel informatie op de basic website te vinden over online privacy, bezoek de website voor een overvloed aan nieuwe informatie!